/ / 7 Супер хидратиращи продукти за лице, които няма да ви дадат лъскаво чело

7 Супер хидратиращи продукти за лице, които няма да ви дадат лъскаво чело

козметични продукти, напоени с вода

Няма нищо толкова задоволително, колкото голямочаша ледена вода в сутрешен летен ден. Той утолява жаждата ви, охлажда се, възстановява тялото ви и е за пиене на знаменитости, за да се закълне за по-добра кожа. Напоследък мега-хидратацията се отправя от бутилката ви към любимите ви козметици.

"Водата е важна не само за нашата цялостздравето, но и за да функционират правилно нашите кожни клетки ", казва Джошуа Зийхнер, М.Д., дерматолог в Ню Йорк. "Продуктите, съдържащи H2O, ни дават нов начин да постигнем и поддържаме високо ниво на хидратация за лицето и тялото".

Проверете тези продукти, напоени с вода, които дават на кожата огромна глътка прекрасност.

козметични продукти

Вода за гримиране на мляко

Това е вашето решение за еднократно задържане на студатова лято. Запазете този гел от минерална вода (комбинация от морска вода и кофеин) във вашия хладилник, след това го използвайте, за да подправите кожата, дефектите на торбичките под очите и да добавите светло покритие навсякъде, което се нуждае от малко усилване.

Купи го: $ 24, sephora.com

козметични продукти

Д-р Джарт, водна пълна хидрогелна маска

Увеличете нивата на росата на лицето си, като хвърлите водна листова маска. Опитайте да го използвате след дълъг полет, целодневен басейн, или късно вечер в града, където сте имали твърде много чаши роза.

Купи го: $ 9, drugstore.com

козметични продукти

Тарте дъждовните гори на морето

Не мога да спра да мечтая за плажа? Направете фиксирането си, като нахлузите върху тази ободряваща смес от хидратираща океанска вода и омекотяващ екстракт от морски цветя. Поддържа грима на място, намалява външния вид на порите и освежава уморената кожа.

Купи го: $ 25, sephora.com

козметични продукти

Фондация Stila Aqua Glow Serum

Поставянето на най-доброто ви лице никога не е било по-лесно: тази лека основа не само ви дава лъчиста блясък, но и с йонизирана H2O, която подхранва и овлажнява.

Купи го: $ 45, stilacosmetics.com

козметични продукти

Origins Hit Refresh Охлаждащ овлажнител с хавайска минерална вода

Не е нужно да резервирате пътуване до Хаваите, за да пожънетеползите от тяхната минерализирана вода. Това е овлажнител за охлаждане на тялото, който е идеален за рехидратиране и освежаване на кожата след дълги, потни тренировки.

Купи го: $ 33, sephora.com

козметични продукти

Неутрогена хидроовлажняващ воден гел с SPF

По-топла температура означава, че ще искате да носитедрехи с по-лека тежест - и отрязване на овлажнителите на лицето. Нанесете този воден гел хибрид всяка сутрин, за да охладите тена си и да предпазите от UV лъчи.

Купи го: $ 19, neutrogena.com

козметични продукти

Гарние Микеларна почистваща вода All-in-1 грим за почистване и почистване

Мързели момичета, радвайте се! Намерихме новото си бебе за грижа за кожата. Мицеларната вода се формулира с богати на антиоксиданти минерали и премахва водоустойчивия грим, докато се почиства. Не се изисква изплакване.

Купи го: $ 9, garnierusa.com

Обръщам внимание на: