/ / Дали веждите ви застаряват?

Дали веждите ви застаряват?

съвети за вежди

Тази статия е написана от Елизабет Брус и е предоставена от нашите партньори в Предотвратяване,

Сладки кремове около очите си, докосвайтеси сиви и правиш време на неблагодарна - но какво си направил за веждите си напоследък? Ако никога не сте обмисляли много от вашите арки извън случая на tweezing, сега вероятно е добър момент да започнете. "Както кожата и косата ви, веждите ви могат да започнат да показват възрастта си", казва експертът за веждите Анастасия Соаре, собственик на анастасия Бевърли Хилс Салон. "Те могат да се отслабнат, да станат груби и непокорни, или да станат сиви." И точно както новата прическа може да отреже годините, едно добре поддържано, добре дефинирано чело може да придаде на лицето ви години наред по-млад.

Независимо дали вашите са изтъняване, избледняване или гравиране, ние ви помагаме да ги оформите!

Вашият вражески археолог: изчезващи вежди

съвети за гримове за вежди

Проблемът: "Подобно на изтъняващата коса, рядкото вежди идват с възрастта, така че ви карат да изглеждате по-стари, отколкото сте", казва Елица Петреску, собственик на очите на Елиза в Ню Йорк.
Решението: Използвайте прах за вежди, за да запълнете неравните места и да направите вашите арки да изглеждат по-дебели.
Определянето на бръчките:
1. Започнете, като леко дръпнете кожата си опъната с едната ръка, за да създадете гладка повърхност.
2. С твърда, ъглова четка за челото, прах върхупрах в същата посока, косите ви растат, използвайки леки, перални удари. Концентрирайте се върху слабите места, казва Кристи Щрайхер, експерт по веждите в Warren-Tricomi Salon в Лос Анджелис.
3. Когато свършите, изчеткайте космите нагоре и навън с шпионка (това е като чиста маскарална пръчка); това смесва и омекотява праха, така че изглежда по-естествено и премахва излишния прах.
Трябва да имате продукти: Ardell Duo Brow четка ($ 4, sallybeauty.com) и Anastasia Brow Powder Duo ($ 23, sephora.com)

Твоят враг: Изчезнали опашки

съвети за гримове за вежди

Проблемът: Сгъванията естествено тънки по външните ръбове (от вашитехрамове), но бързото избледняване също може да бъде резултат от пренатоварването. "Опашката на челото е частта, която излиза от дъгата, което прави очите да изглеждат млади и секси", казва Петреско. - Без нея очите изглежда увити и уморени.
Решението: Удължете опашките си с молив.
Определянето на бръчките:
1. Първо, определете къде е опашката на веждитетрябва да завърши, като държите молив диагонално от външния ъгъл на ноздрите до външния ъгъл на окото. Мястото, където моливът пресича вежда ви, е вашата цел.
2. Разширете веждите си до този момент, като използвате молив за вежди, за да скицирате светлина, леки удари в същата посока, в която растете космите ви.
3. Нагласете молива - и смесете вложените в опашките опашки с останалата част от косъмчетата си - като изгладите оцветен гел за вежди по цялата дължина на веждите си.
Трябва да имате продукти: Покритие за гримове за очите ($ 4, covergirl.com) и Възползвайте се от бърз набор от бръснене ($ 18, benefitcosmetics.com)

Вашият вражески археолог: Гравиране на вежди

съвети за гримове за вежди

Проблемът: "Отдалече, сивото или бялото вежди изчезват напълно, което прави вашите функции изглеждат неравномерни", обяснява Петреску.
Решението: Камуфлаж безцветни коси, използвайки правилната техника, която зависи от броя на сивите, които имате.
Корекцията:
1. Скрийте няколко улички с маркер за вежда, който съответства на цвета на веждите ви; точковата точка ви позволява да боядиситете космите точно с естествено изглеждащ цвят.
2. Ако имате значителен брой сиви цветове, ги оцветете временно, като ги изцеждате върху оцветен гел за вежди, който е леко по-светъл от козината.
3. Ако веждите ви са предимно сиви, боядисването им енай-добре да се оправи. Посъветвайте се с вашия стилист, ако вашият салон предлага услугата (тя често е безплатна, когато получите боядисана коса) или го направите в спа център. "Дори ако косата на главата ви е сребърна или сива коса, предлагам боядисване веждите светло кафяво", казва Петреску. "Тя създава рамка за очите ви, която остри ви функции за по-млад поглед."
Трябва да имате продукти: TouchBack BrowMarker ($ 20, touchbackbrow.com) и Паула Дорф Браун оттенък ($ 20, amazon.com)

Вашият враг на архивите: обрасли брадавици

съвети за гримове за вежди

ПОДОБНИ: 3 решения за клепачите Droopy

Проблемът: Буйните вежди могат да накарат очите да изглеждат по-малки. И по-дълги, по-груби косми (които се появяват с възрастта) могат да надвиснат по външните ръбове, което прави капаните да изглеждат дрогирани, казва Страйхеър.
Решението: Подрязвайте, размахвайте и поставете косми на място за арки, които са под контрол.
Корекцията:
1. Почистете всички косми с коляно, след което ги използвайтеножици за вежди, за да отрежете върховете на космите, които се простират над горния край на линията на веждите, един по един. (Нарязването им с едно срязване през листата прави лист, който изглежда неестествен.)
2. След това използвайте пинсети с наклонени накрайници, за да издърпате безгрижни косми, които израстват извън косата, която определя естествената ви форма на челото. "Това може да е трудно, така че препоръчвам да отидете на професионалист", казва Петреску.
3. Завършете с чист гела за вежда, за да поставите космите на място, без да ги потъмнявате.
Трябва да имате продукти: Revlon Brow стилинг гел ($ 9, amazon.com), Tweezerman Brow Shaping Ножици и четка ($ 19, tweezerman.com) и Sally Hansen Брауз, че Уау Диамант Slant Съвет пинсер ($ 12, ulta.com).

Обръщам внимание на: