/ / 7 Съвети за смачкване на следващата ви мегаформерна тренировка

7 съвета за смачкване на следващата мегаформерна тренировка

мегаформена тренировка

Не може да се получи: Мегаформерът в класове като SLT, CHI50 и Studio MDR изглежда като средновековно изтезание.

С комбинация от пружини с мускуси, трептене и висящи ленти, машината е ключовият компонент на Lagree Fitness Method, разработен от Себастиан Лагрей, според уеб сайта на компанията.

Накратко, функцията Lagree Method тренировкиВдъхновени от Пилатес движения, които се фокусират върху силата. Тези класове са придобили репутация в света на фитнес като един от най-взискателните класове в морето от зъби-смилане студио рутини. Вземете това, CrossFit.

"Това е трудно, но това е хубаво нещо", казва ШериБърд, собственик на Chi50, Lagree фитнес студио в Чикаго. Ценовият маркер за няколко сесии на тези машини може да бъде и мъчителен. Всеки Мегаформър струва студиото около 10 000 долара, което вероятно се дължи на това, че студията зареждат $ 35 до $ 40 на класа.

</ P>

Видеоклип, публикуван от SLT Укрепване? Удължаване на тона (@ sltnyc) на

</ P>

Ако сте като нас, разбирайки този вид париозначава, че ще искате да доминирате тези 50 минути тренировка за цялостно съпротивление на тялото. Без объркване изяждате ценното си време, без да оставяте зад себе си никакъв мускул. Ето как да се възползвате максимално от всяка минута.

1. Не забравяйте, че платформата "Пътуване" срещу "
Бележка за начинаещи: "Винаги казвам на новите хора, че единственото нещо, което трябва да запомнят, е мястото, където е каруцата и къде е платформата", казва Бирд. FYI: Платформата е стационарното място в предната и задната част на машината. Каретата е нещо, което се плъзга между двете платформи. Boom.

Мегаформите имат числа, отпечатани наза да знаете къде да сложите ръцете и краката си за всяко движение и инструкторите са обучени да разговарят подробно чрез всяко упражнение, така че не е нужно да търсите. "Докато ушите ви са отворени, вие сте добри", казва Бърд.

2. Седнете нагоре в средата
Повечето студиа нямат имитация на инструктордвиженията на машината в предната част на класа, така че ако сте начинаещ или не сте сигурни във формуляра си, избягвайте края на реда, за да можете да наблюдавате съседите си от двете страни. Дори по-добре - попитайте инструктора да ви зареди между двама опитни съученици. (Готови ли сте за сериозна тренировка? Проверете здравето на жените Изглеждайте по-добре голи тренировка DVD.)

3. Забавете си бавно
Импулсът е мръсна дума в света на Megaformer. Всеки ход трябва да се извърши със супер бавно темпо, така че трябва да прегърнете този шейк. "Забавяйте всичко надолу до най-малко четири броя", казва Бърд (Да, това означава, че всяко отделно изминаване трябва да продължи четири секунди или по-дълго.) "Ето как запалваме всички тези мускулни влакна със забавено сътресение и ви отвеждаме до точката на мускулна умора ", казва тя.

4. Направете Бързи преходи
За разлика от други форми на упражнения с ниска степен на въздействие, виеможе да се очаква да пот (силно) в клас Megaformer. "Кардиоелементът влиза в действие, когато преминете бързо от един ход към друг", казва тя. "Опитайте се да не си почивате, така че сърдечната честота остава в течение на всичките 50 минути."

5. Отидете за допълнителен кредит
Този клас работи, защото е достаневъзможно е да мамят и е лесно да усилите интензивността. Повдигнете ръцете си във въздуха, за да тествате баланса си, добавяте още една пролет или забавяте движенията си на пет или шест броя може да помогне за повишаване на изгарянето.

</ P>

Снимка, публикувана от Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) на

</ P>
Обръщам внимание на: