/ / 5 неща, които се случиха, когато се опитах да ходя 20 000 стъпки на ден

5 неща, които се случиха, когато се опитах да ходя 20 000 стъпки на ден

20000 стъпки на ден

Тази статия е написана от April Rueb и е предоставена от нашите партньори в Предотвратяване,

Здравейте, името ми е април, а аз съм Fitbit-aholic: Получих 10 000 стъпки всеки ден досега тази година. И макар че това може да звучи като скромен фрагмент, мога да ви уверя, че това не е така.

Ударих 10 килограма всеки ден, защото нямам многоизбор. Живея на 2,5 километра от моя офис, който е на 20 минути път с кола, на 30 минути път с метрото или на 45 минути пеша. Аз нямам кола и такситата ще ме съсипят за една седмица Метрото в Ню Йорк е пренаселено, често непредсказуемо и струва $ 116.50 на месец Ако температурата не е в едноцифрено число, да работя, обикновено е най-добрият ми вариант. Това също е гарантиран начин да получите 9 000 стъпки на ден, което прави целта ми за 10 000 не много предизвикателство. (Разходка от 22 паунда само за 8 седмици и получаване на MP3 плейър!)

Така че, след пет месеца от влизането на повечето от тяхстъпките ми просто при пътуване, започнах да се чувствам така, сякаш правех лекия маршрут. Някои от моите приятели с Fitbits работят от дома, са в кола за часове всеки ден или са пенсионирани и те получават същите, ако не и повече, стъпки, отколкото бях. Така че след месеци на удара ми цел без много усилия, реших да се измъкнем от моята зона за комфорт. Ето какво се случи, когато се опитах да удвоя дневните си стъпки за една седмица.

1. Направих повече за по-малко време.

Били ли сте някога обърнахте очите си към идеятаупражняване като лек за умора? Имам, въпреки че съм виждал много доказателства, че упражняването всъщност може да увеличи енергийните ти нива. Има нещо, което не може да се противопостави на това да правиш уморителна дейност, която да ти помогне да се чувстваш по-малко уморена.

Е, след това предизвикателство, вече не съмскептик. Бързо разбрах, че колкото повече физически натисках тялото си, толкова по-лесно беше да се съсредоточим. Въпреки че трябваше да прекарам повече време да ходя и да работя по време на това предизвикателство, успях да постигна повече от обичайното. Преминах работните ми задачи от моя списък със задачи, сякаш нищо не беше. Аз се занимавах с поръчки, които бях отлагал от седмици, дори четях цяла книга за един ден и несъзнателно значително намалих дневния прием на кофеин.Не просто имах нужда от допълнителен тласък, че чаша кафе или моето настоящо предпочитание, може да осигури кутия от HiBall пенливи енергийни води.

2. Аз спах като бебе.

Докато това предизвикателство ме накара да стана по-продуктивно, това също беше невероятно физически уморително

Обръщам внимание на: