/ / 4-минутната циркулационна тренировка за секси оръжия и ABS

4-минутната Circuit Workout за секси оръжия и Abs

В по-голямата си част искам да се съсредоточа върху цялото тялотренировки. Защо? Когато вече сте натиснати за известно време, тренировка, която е насочена към всички ваши основни мускулни групи, ще ви донесе най-много бонус за вашите пари.

Това каза, тренировки специфични за тялото може да бъде страхотнодобавка към ежеседмичните тренировки за цялото тяло. Това, което обичам за тази тренировка, е, че се изисква принципът на тренировка за цялото тяло - да се ангажират колкото е възможно повече големи мускулни групи, но се фокусира върху горната част на тялото и ядрото. Резултатът: Вместо да се движите само като изкривяване на изолацията като трицепс и къдрици, вие работите с екип от мускули във всеки ход, за да ви дам по-силна, по-изтънчена горна част на тялото.

Най-добрата част? Не е нужно да отделяте толкова време, за да постигнете добри резултати. С правилното тегло и правилната форма тази схема ще ви отнеме само четири минути. Това е. Можете да го направите самостоятелно или да го добавите като финишър към тренировка за цялото тяло, за да ви даде повече от изгаряне на горната част на тялото. Харесва ми да го хвърлям до края на бягството в салона. (Като бегачи, много от нас често пренебрегват значението на силно горно тяло и сърцевина - това е добър начин да се компенсира всичко, което ни помага да работим, без да отделяме твърде много време.) (Направете тон, удряйте стреса и се чувствате страхотно с новото DVD с Йога Родале.)

Коригирайте теглото, което избирате въз основа на това какпочувствайте този ден. Отидете малко по-тежки, ако се чувствате силни или това е единствената тренировка, която правите, и отидете малко по-лека, ако се чувствате облагани или използвайки това като верига за финиширане след тежка тренировка. Съсредоточете се върху поддържането на здрава, права линия от главата до петите си по цялата верига (мислете за активно изстискване на глуте и вашето сърце по време на всяко упражнение!) И "успокояване" на бедрата. (Това означава, че докато подреждате тежестта или я дърпате под себе си, целта ви е да поддържате бедрата възможно най-неутрални - дори и с лице към пода, а не да се люлеете настрани, нагоре или надолу.) Тези две неща не само да ви помогне да активирате сърцевината си, те също ще ви помогнат да отблъснете болки в долната част на гърба.

Обръщам внимание на: