/ / Топ 10 йога пози за мъже

Топ 10 йога позира за мъже

Йога за мъжете: Човекът в Йога Посо

Разбира се, момчетата са готини с йога. В края на краищата той трябва да е наясно, че това е, което те кара да се наведете в леглото, да не говорим за охладител и секси навсякъде. Но вие ли сте поканил своя самопровъзгласил се йога заместник на класа, само за да го намерите изведнъж изглежда като че ли е натрупването на поръчки и задължения за една година като стратегия за избягване? Е, ние имаме новини за него. Йога не е само за дамите, като Twilight и социални пътувания за баня. Йога е и за мъжете. Всъщност, един курс по йога на седмица или само няколко предварителни тренировки може да увеличи издръжливостта, да изгради сила, да предотврати наранявания и дори да предотврати сърдечните заболявания за момчетата.

"Мъжете често страдат от стягане особено вханша, хамут и рамене, които могат да доведат до нараняване или слабост ", казва Барон Баптист, известен експерт по йога и асистент треньор на Филаделфия Ийгълс." Обучението при всеки един спорт може да предизвика повтарящ се стрес и други по-сериозни наранявания. Йога е тренировка за цялото тяло, която създава както сила, така и гъвкавост. [Те] трябва да имат и двете. Едното без другото е рецепта за бедствие. "

Не сте сигурни къде (или как) ще го накара да започне? Направете го да практикува тези 10 пози. Баптист препоръчва да се разтеглят момчетата "най-тясните места (като раменете, бедрата и слабините) и да се укрепят мускулите, които нямат любов по време на тренировки във фитнес залата (като ниските гърбове и коленете). все още се дразни за данъците си или за бъркотията в гаража, наричайки неговото име, да предложи да бъде негов личен инструктор и да го подкупи с награди след тренировка, ако е необходимо.

Гледайте Топ 10 за мъже
слайдшоу.

За да откриете повече чудесни движения за вашия мъж, посетете Центъра за здравословна Йога за мъже.

Обръщам внимание на: