/ / Предупреждение за красота: Вие сте побъркали косата си!

Красота предупреждение: Вие сте били къдря косата си погрешно!

жена, използваща къдраво желязо в косата

Познаваш пътя си около кърлингвашето бакалавърско училище - и да имате снимките, които да се показват на салфетки. Но даването на актуализация на техниката може да ви спести косата от цяло състояние.

Вижте, с традиционно кърлинг, вашетоестественият инстинкт е да вземеш част от косата, да притиснеш края, да го навиеш, докато се приближиш до твоите корени, и после да го задържиш за няколко удара. Това работи, но има един въпрос - вече повредените ви краища носят повече от вредната топлина, отколкото всяка друга част от вашите нишки.

"Нейната важна е да се разбере, че косата е по-близодо корена може да отнеме малко повече топлина, отколкото краищата, които са виждали повече UV щети, щети на сухото нанасяне и естествено щети на цветовете ", казва Йоел Калфей, водещ художник за Bio Ionic.

За да запазите косата си колкото е възможно по-здрава, опитайте тази стратегия - която, BTW, също така предотвратява странното кримпване в дъното:

Закрепете желязото на косата в средата на вала, а не краищата (опитайте Bio Ionic Curl Expert Pro, $ 130, sephora.com). След това леко отворете ключалката на кърлената ютия и я плъзнете обратно надолу, като продължите тази последователност, докато не завъртите цялата част от косата. Можете да оставяте краищата си за невероятно случайно момиче, или можете да навиете съветите също, знаейки, че ще натиснат желязото последно, ако решите да го направите.

Вие ще бъдете професионалист за нула време и вашите ключалки ще изглеждат по-здрави от всякога!

Обръщам внимание на: