/ / 14 Борнети могат само да разберат

14 борбите само брюнетките наистина могат да разберат

Лейтън Мейстер и Рашел Билсън

Да бъдеш брюнетка може да бъде наистина невероятно нещо. Не е нужно да се притеснявате за получаване на акценти, миглите ви винаги са очевидни и се оказва, че мъжете всъщност биха предпочели брюнетки (хола!). Но въпреки всички страни на брюнетка красота, има БЛАГОДАРЯ на недостатъци.

Тук са тъмните (LOL) реалности, които само брюнетките знаят:

1. Има и завинаги ще бъде видима следа от косми. Забравете за почистване на пода на банята. След две минути тя ще бъде покрита с коса. Разбира се, блондинките се хвърлят - но ключалките ви се изправят срещу тази бяла плочка, като кокалчетата.

2. Вашата коса е тъмно AF. Независимо от количество от космите, които имате, всяка малка част ще се появи. Това прави ада по време на лятото, защото трябва да се бръснете почти всеки ден.

3. Слънчевите дни запалят главата си.Вашите тъмни брави привличат слънцето като T-Swift привлича лошите момчета. Не само това ви оставя горещо и тревожно (буквално), но също така вероятно ще даде на вашата част слънчево изгаряне.

4. И ако скалпа ви е слънчево изгарян, ще се лющете и всеки ще го види. Същото нещо се случва, ако имате пърхот.

5. Говорейки за неща, които всеки може да види: Здравей, сух шампоан. Нещата сух шампоан ще ви накарат да изглеждате като: Cruella de Vil, Мария Антоанета, вашата баба. Нещата сухи шампоан няма да ви накара да изглеждате като: някой с чиста, нормална коса.

6. Вашите сиви / бели косми са в лицето на всички. Не само, че тези лоши момчета са шокиращи от вашите шоколадови направления, те често са с различна текстура, така че те буквално излизат навън.

7. Но никой няма да види вашите плитки. Забравете тази фантазия коса на Пинтерест, която се култивирахте. Никой няма да може да види вашите Insta-достойни плитки в снимки, без значение колко филтри прилагате.

8. Оцветяването на косата неволно не е нещо. Докато всички ваши приятели се опитват забавни пастелни цветове, вие се чудите дали някой ще забележите леко лилаво нюанс имате, че можете да видите ... на слънце.

9. Ако боядисваш косата си, вероятно ще те съсипе. Направянето на тъмна коса по-лека изисква една основна стъпка: белина. И освен ако не разполагате с космически екип на кардашиец, този шиз ще ви разкъса косата. Плюс това, кажете RIP на банковата си сметка, защото множество сесии и последващи действия няма да станат евтини.

10. И КОРЕНИТЕ. Ако решите да оцветите, корените са по-тъмни от Моят син Свети Валентин, И ако се опитвате да ги израснете? Още по-ужасно болезнено. Освен ако не сте в този поглед.

11. Хората с лека коса винаги се опитват да кажат косата ви е черна. Не. то е тъмно кафяво.

12. Ще почувствате натиска да бъдете бронз. TBH, блондинките и червените глави могат да разбият бледа кожа през цялата година и да изглеждат безупречно. За съжаление, за много брюнетки, колкото повече контраст има между вашата тъмна коса и леката кожа, толкова повече полумрак- ситуацията става.

13. Някои хора предполагат, че сте скучни. Това са същите хора, които приемат, че всеки, който носи очила, е умен. Светкавица за новини: Хората с очила могат да се дразнят и брюнетките могат да бъдат вълнуващи и пикантни.

14. Може да се почувствате така, сякаш се смесвате твърде малко. Брюнетките съставляват 97% от светанаселение, според доклад на Университета на Пенсилвания. И така, нека да се изправим пред нея - нашият цвят на косата не е точно "уникален". Но помислете по следния начин: Може би това е, което ви е помогнало да развиете вашата пенливо личност.

Всички графики са предоставени от GIPHY.

Обръщам внимание на: