/ / Microneedling ще забрани ли Вашите стречинг веднъж завинаги?

Ще Microneedling Защитавате стрелата си веднъж завинаги?

microneedling

Ако сте нещо като нас, вероятно не сте голям фен на иглите. Но най-новите тенденции в областта на красотата са свързани с това, че доста от тях ви изпъват в лицето, Да. Microneedling, която обещава да намали появата на акне белези и стрии, сред другите кожни проблеми, придобива популярност като лицева терапия.

- Минимално инвазивната техника за микронираневключва серия от миниатюрни и много фини игли, които преминават през кожата, създават микро наранявания, които предизвикват нов синтез на колаген и еластин, тъй като кожата започва да се възстановява естествено ", казва д-р Денди Енгелман, сертифициран по дерматолог в Манхатън Дерматология и козметична хирургия. "Тези микро-наранявания стимулират растежа на колаген, скелето под кожата, което след това подобрява появата на някои белези и бръчки. Той също така създава канали, които позволяват на различни вещества - серуми или собствена плазма - да проникнат по-дълбоко в кожата, което води до по-добра ефикасност на продукта. "

Заинтригуван? Ето какво още трябва да знаете:

Кой трябва да опита Microneedling?

Всеки, който иска да подобри външния им видкожата, предотвратяване на признаци на стареене, лечение на пигментация или бръчки, или избледняване на акне белези или стрии е отличен кандидат, казва Адриана Родригес, ръководител на обучението за грижа за кожата марка Sesderma USA. (Um, така че основно всички от нас). Все пак има граници - тя работи само за белези и бръчки, които са от повърхността, така че ако имате нещо наистина дълбоко, това не е точно за вас.

Какво трябва да знаете преди първото лечение?

Трябва да резервирате консултации, за да преминете към вашетоочакванията с дерматолог или естетик, които ще видите, казва Родригес. Те ще могат да прегледат най-подходящите домашни продукти и да обсъдят предпазни мерки преди и след грижите, казва тя. Ако кожата Ви е заразена, възпалена или ако имате екзема или открити лезии по кожата, обадете се в офиса, за да видите дали можете да пренасрочите вашето назначение. Защо? Тъй като микрониците могат да разпространят бактерии около лицето ви и вероятно да причинят по-нататъшна инфекция. Искате да опитате устройство на дома? "Не забравяйте да се консултирате с вашия дерматолог, за да се уверите, че това лечение е точно за вас и ако продуктите, които използвате, могат да бъдат придружени с микронарязване", казва Engelman.

</ P>

Снимка, публикувана от Earlwood-By App Only (@radiancebylara) на

</ P>

Каква е болката?

Докато толерантността на болката на всеки човек е различна,повечето експерти описват усещането, свързано с микронинг, като поносим дискомфорт. Обикновено тя може да се извършва без никакво изтръпващо решение или анестезия (въпреки че ако го направите в докторска канцелария, може да сте в състояние да изберете изнервящ продукт, ако смятате, че имате нужда от него). "Обикновено няма болка, свързана с дължина на иглата по-малка от 0,5 милиметра", казва Джейми О'Банион, президент и съосновател на Beauty Bioscience, създателите на GloPRO, уред за домашно микронизиране, използващ игли с размер 3 милиметра , Това се каза, очаквайте известно зачервяване след процедурата (това трябва да умре след няколко часа).

Колко често се нуждаете от лечение, за да поддържате резултати?

Серия от шест лечения на всеки две до четириПрепоръчва се седмици, в зависимост от състоянието на кожата Ви. "След като постигнете желаните резултати, препоръчваме ви да правите единични лечения на всеки четири до шест седмици за поддръжка", казва Родригес. И имайте предвид това: Според Realself.com, най-голямата онлайн общност за козметична хирургия, пакет от сесии може да тече до $ 700 (GloPRO, за сравнение, струва $ 200).

</ Раздел>
Обръщам внимание на: