/ 10 борби Само блондинките наистина могат да разберат

10 борби Само блондинките наистина могат да разберат

Барби

Нека да бъдем истински: да бъдеш блондинка е страхотно. Вашите сцени изглеждат шик във всеки сезон. И сиви косми? Тези няма да бъдат забележими от векове. Буюут има и някои недостатъци, които имат по-леки ключалки. Ето 10 неща, които само блондинките ще разберат:

1. Косата ви става мазна в гореща секунда. Колкото по-леки са вашите нишки, толкова по-бързо започват да изглеждат мазни. Доброто нещо е, че сухият шампоан се смесва толкова добре с вашия цвят.

2. Хлорът е най-големият ви враг. Цялата ти твоя коса ще се превърне в зелено, ако ти ще плуваш твърде дълго, не е шега. Пазете се твърде много дни в басейна или рискувате да изглеждате като Райън Лохте след пуловете в Рио.

чрез GIPHY

3. Изчакайте, просто се шегувай: Топлината е най-големият ти враг. Blonde hair tends to be more fragile, така че през цялото това време в Drybar прави допълнителни щети на вашите "направи. Следете проклятието на разделените краища.

4. Не можете да носите розово, без да изглеждате като Барби. Независимо колко много обичате цвета, трудно е да се издърпате, без да се настанявате в пластмасова територия.

чрез GIPHY

5. Вие живеете от лилав шампоан, Блондинките винаги се бориха със сутиени. Забравянето на вашето виолетово шампоан, когато опаковате за един уикенд с момичетата с екипа, означава, че вашите нишки са завити.

6. Нуждаете се от специални връзки за коса и боби болтове. Заемането им от приятеля ви брюнетка не е опция, когато имате супер лека коса. Това е, освен ако не искате да бъде супер очевидно, че вашите нишки се задържат на място с 24 пина.

7. Не можете да напуснете къщата без маскара. Колкото по-лека е косата, толкова по-лека си мигли. Всъщност, без маскара, те са практически невидими. Бъдете предпазливи да плашите малки деца сутрин.

чрез GIPHY

8. Попълването на веждите може да бъде b * tch. Същото нещо се отнася и за веждите ви. Дори и да са дебели, те са леки, което прави почти невъзможно постигането на игра на челото на Лили Колинс.

9. Корените винаги са проблем. Блондинките трябва да се справят с постоянно поддържане на цветовете. Прекарването дори на няколко часа на слънце светва косата ви, което е страхотно, докато не внезапно се занимавате с тъмни корени няколко седмици по-късно. Още една причина да пожелая лятото да продължи вечно.

10. Хората мислят, че си тъп. Най-лошото от това, че е блондинка, трябва да се справи с цял живот с тъпи блондинки вицове. Вземи нов материал, хартия.

чрез GIPHY

Обръщам внимание на: