/ / 11 Бързи само червените глави могат наистина да разберат

11 Борбата само с червени глави може наистина да разбере

Ема Камък, Ами Адамс

Роденето с червена коса е съвсем същото проклятие благословия. Докато автоматично се откроявате в тълпата (спечелете!), Вие също сте предразположени към някои доста оживени стереотипи. Борбата е реална. Ето 11 въпроса, които червенокосите могат да се отнасят до:

1. Вие сте обект на безкрайни псевдоними. Всъщност всички ви наричат ​​Червено, Джинджър или Дневник.

чрез GIPHY

2. Колко пъти се питате дали килимът съвпада със завесите е невъзможно. В кой свят е подходящо да се разхождатенякой да каже: "Хей, какъв цвят са твоите кръвоносни съдове?" Мога ли да го събера, момчета? Никой не се доближава до брюнетки и блондинки, всички очевидни. Малко уважение s'il vous plait,

3. Превръщането в омар на плажа е неизбежно. SPF 70, FTW.

4. Вашите луни се умножават като луди всяка година. Само за няколко минути на слънце може да изведе далматинът в почти всеки, който има пурпурни влакна.

5. Хората само предполагат, че имате спокойствие. Ако сте PMSing, подчертавате или имате момент, уверете се, че другите ще го свържат с огнените ви ключалки.

6. И че Ариел е любимата ти принцеса на Дисни. Разбира се, тя е готина и всичко. Но ние харесваме Жасмин и Бел точно толкова!

,

чрез GIPHY

7. Хората мислят, че сте изрод в чаршафите. Urban Dictionary и порно са виновни за това обществото да вярва, че всички червенокоси са огнени нимфи.

8. Носенето на оранжево е предизвикателство. Винаги съществува риск косата ви да се слее с вашето облекло.

9. Косата ви се превърна в най-важната ви характеристика. Вместо да се споменават по име или постижения, често се посочва, че "червенокосата, която ..."

чрез GIPHY

10. Намирането на правилния молив за вежди може да бъде трудно AF. Има около 50 нюанса на кафява и руса, но червените нюанси са толкова лесно да дойдат като червенокоса, която е тен. Cool Sephora, много готино.

11. Сухият шампоан има начин да накарате косата ви да изглежда леко розова. Този оттенък на бял остатък, който идва най-многосухи шампоани оставя вашите брави да изглеждат по-пастелни от рубин. Но погледнете в светлината: естественият ви цвят е такъв, че толкова много жени са се опитали да се възпроизвеждат с боя за коса и това е една борба, за която никога няма да ви се налага да се притеснявате!

Всички gifs са предоставени от giphy.com

Обръщам внимание на: