/ / 9 Борба само момичетата с къдрава коса разбират

9 се борят само за момичета с къдрава коса

пудел

Всеки винаги ви казва колко ревниви са тевашите естествени къдрици. И да, знаете, че те са невероятни. Но ако не сте били родени със спирали, може би не знаете колко усилия са необходими, за да се запази косата ви под контрол. Сериозно, това е много работа. Ето девет борби само момичета с къдрава коса ще разберат:

1. Неправилната прическа прави да изглеждате като пудел. Рязане на къдрици е изкуство и едно погрешно изрязване на ножицата означава, че ще се занимавате с пухкави коси от месеци.

чрез GIPHY

2. Четкането не е опция. Свещени възли. Просто опитвам работейки с четка през суха къдрава коса. Да, мислехме така.

3. Хората понякога приемат, че сте "разхвърлян". Само защото текстурата на косата ви е малко, НЛП, дива, не означава, че не сте съвършенипрофесионални и подготвени. Но по-добре повярвай, че изсушаваш правилно линиите си, ако имаш интервю за работа или среща, подредена. Което ни води до ...

4. Ще направите всичко, за да защитите изтичането. При никакви обстоятелства няма да излезете, когато вали.

5. Измиването на косата е ПРОЦЕС. Имате шампоан, подобряващ къдрянето,дълбоко кондиционираща маска (защото къдриците са сухи, хора) и коктейл от стилизирани продукти (които трябва да бъдат приложени в правилния ред), за да сте сигурни, че няма да се нахлуете след душ.

чрез GIPHY

6. Затова правите това само веднъж седмично. Как ще живеете без сух шампоан ?!

7. Спящата на мокра коса е една от най-големите грешки, които можете да направите. Когато тази неприятна ситуация се случи, се събуждате с наклони на всички неправилни места - затова използването на дифузерна дюза на вашата ударна сешоар е задължително.

8. Влажността е вашият враг. Лятото е най-лошото време от годината за къдрава коса, тъй като горещото и сурово време причинява големи изцапвания. От светлата страна вие сте усъвършенствали своя най-добър възел.

9. Хората с права коса непрекъснато ви казват, че ревнуват вашите къдрици. И добре, досадно, тъй като ключалките ви могат да бъдат понякога, има какво да се каже за перфектен къдрав ден за коса. ~ Поставете флип емоди тук

Gifs благодарение на giphy.com

Обръщам внимание на: