/ / 11 Борба само момичетата, които боят косата им разбират

11 се борят само за момичетата, които боят косата им

боя за коса

От само себе си се разбира, че жените, които боядисваткосата е смела. Независимо дали бирите си блондинки блокират, за да се забавлявате или оцветите гривната си, за да насочите огнена личност на червенокоса, не се страхувайте да направите изявление. Въпреки това, с голяма смелост идва страхотна (коса) отговорност. Ето, 11 се борят, че всяка жена, която оцветява косата си, се занимава с:

1. Вие сте малко прекалено обсебен от корените си. Ако видите най-малкото намекче от сива коса или естествен цвят, които се прокрадват, вие се втурвате да се срещнете, за да покриете тези лоши момчета.

2. Вашият стилист е основно вашият BFF. Те познават историята ви за живота, всичко за семейството ви, приятеля ви, работата ви и ако те не ви видят като часовник, те ви съобщават, за да сте сигурни, че всичко е наред.

3. Опитвате се да запазите назначаването на боядисване и назначаването на прическа по същия график е трудно. Обичате стилистката си, но и двете услуги се извършват в една среща и с едно преместване с кредитна карта е за предпочитане.

4. Знаете, че е време да си направите косата, когато вашето издухване липсва. Боята отваря космения фоликул, като ви дава по-обемна грива - и се разхождате с корени и плоска коса просто не е опция.

чрез GIPHY

5. Прилаганите от химикал допустими отклонения са твърде често срещани. (Ние ви гледаме, блондинки.) Прекомерно преработената коса лесно става суха и крехка, което води до големи счупвания. (Не забравяйте да хидратирате, овлажнявате, овлажнявате!)

6. Назначаването на багрилото се отчита в месечния бюджет, Под наем? Проверете. Електричество? Проверете. Цветна среща? Очевидно проверявайте.

7. Опитвате се да не мислите за всичко, за което бихте могли да харчите пари, вместо да овладеете косата си. Разбира се, бихте могли да закупите на практика частен остров за годишните разходи за оцветяване на косата ви, но тези, които са отлично поставени, са толкова ценни.

чрез GIPHY

8. Ние всички сме имали боя ситуация боклук погрешно в някакъв момент. Хей, това се случва!

9. Скука = нов цвят на косата. Всеки път, когато скуката удари и чувствате, че се нуждаете от промяна, косата ви е очевиден отговор - затова вдигнете телефона си и направете среща в салона.

чрез GIPHY

10. Трябва да си купите преобладаващо количество продукти, които да ви помогнат да запазите цвета си. Шампоан за оцветяване, кондиционер, лак за коса и серум са абсолютно необходими, за да избегнете изчерпването на прясно боядисаните.

11. Променяте цвета на косата си със сезоните. Нека бъдем честни: Ако цветът на косата ви не е по-тъмен през есента и по-лек през пролетта, то дори ли наистина боядисвате косата си?

Gifs благодарение на giphy.com

Обръщам внимание на: