/ / 10 Вкусни рецепти от кале

10 Вкусни рецепти за краве

Една гъвкава вегетарианска
Ако не сте се качили на влака, помислететова е вашето повикване. Оцелелият в зеленина чаша е само 33 калории на нарязана чаша. Това зелено зелено е обща хранителна електроцентрала: това е конфитюризирано с витамин А, богат на имунитет витамин С и витамин К, който усилва костите. Освен това, са добър източник на фибри, желязо, калий и магнезий.

Независимо дали търсете вкусно ястие, основен курс или дори ласкател, тези 10 рецепти за кайли са покрити.

Колбас, бял боб и Кейл Ротини
Тази ароматна паста с яйца от цяла пшеница съдържа 13 грама протеин на порция, затова е гарантирано, че ще ви напълни, а не навън.

Получете пълната рецепта тук!

Черната Кейл Брускета
Kale sauteed с чесън и червен пипер люспи дава тази актуализация на традиционните италиански antipasto пикантни ритник.

Получете пълната рецепта тук!

Кале и Канелини боб
Тази рецепта от чесън е доказателство, че понякога е най-добре да поддържате нещата просто. Плюс това, това е идеалното странично ястие за почти всяко хранене.

Получете пълната рецепта тук!

Нощната Кейл Салата
Съставки като мед, семена от нар, иборови ядки прави здравословна салата вашите вкусови пъпки ще ви харесат. За да налеете зелените си с вкус, маринете ги в превръзката за една нощ - или за 30 минути, ако не можете да чакате толкова дълго, за да се вкопчите.

Получете пълната рецепта тук!

Полента, Кале и яйцата
Кремообразната текстура на поленовите двойки е вкусна със сос. И не позволявайте на яйцата да ви хвърлят - можете да ядете това ястие по всяко време. (Сякаш ви е необходимо извинение да ядете закуска за вечеря.)

Получете пълната рецепта тук!

Подправени кайми чипове
Желаете ли нещо хрупкаво? Тези чипсчета ще изчезнат напълно, особено след като можете да изберете каквото и да е вкусово настроение. Следвайте основната рецепта, след което вземете между четири подправки: лимон, пушено, сусаме или черен пипер.

Получете пълната рецепта тук!

Здравословно високо C Smoothie
Попийте си път към по-силна имунна система! Кейл, портокалов сок и кивифрути правят супер питателна фреш, която има само 92 калории и е готова за 5 минути.

Получете пълната рецепта тук!

Кюфтета със соте
Помислете за това като по-лека, но все пак вкусна алтернатива на спагети и кюфтета. Разменете гигантската купчина макаронени изделия за легло от кайли, чери домати и моркови, вибрирани в бяло вино.

Получете пълната рецепта тук!

Изпечени миди с лимонов сок и салата
Вкусното трио, което най-вероятно не сте опитали: миди, солена зеле и жълъдка. Бонус: тази лека, но пълна храна съдържа внушителни 20 грама протеин на порция.

Получете пълната рецепта тук!

Сладки и пикантни Quinoa Hash
Три енергийни храни - сладки картофи, кале и киноа - правят едно невероятно, ароматно ястие. Най-добрата част? Можете да го ударите за 15 минути.

Получете пълната рецепта тук!

Обръщам внимание на: