/ / 7 Забавни нови горещи кучета Topping Идеи

7 Забавни нови идеи за горещо куче

Лятото не би било лято без хот-дог(пилешкото или вегетарианското куче определено се брои, между другото). Франк може да е традиция за топла атмосфера, но това не означава, че те трябва да са стари, стари, да се смесват при следващото ви приготвяне с тези креативни комбинации, вдъхновени от кучетата, сервирани в най-добрите франкфуртери ставите в цялата страна.

Гай Гурме

Дайте на момчето намек, че е време да го разбъркате на скара Гай Гурме днес! Кликнете тук, за да научите повече.

Южно куче
Hot Diggity е местно хот-дог от Филаделфияно готвачите му вдъхновяват от цялата страна. Примерен случай: Наскоро в клас на готварско куче (да, домакин класове), инструктори оглавяват горещо куче пилешко сирене, горчица и лук. Научете как да правите сирене с ниско съдържание на мазнини, за да опитате това у дома.

Италианско куче

Когато си мислиш за града на теменуга, може би има и хот-догне са първото нещо, което идва на ум, но розовите "Hot Dogs" в Лос Анджелис са били легенда за Холивуд повече от 70 години. Много ястия са яли там, а много от техните хот-дог дори са кръстени със звезди - включително бивши Здравето на жените покрива звезда Giada DeLaurentiis! Смесеното име на Гиада е натрупано високо нарязани домати, настъргано сирене от моцарела и сопени чушки, лук и гъби.

Веге за любовник

Веге кучета са добри и всички, но нямавсъщност всички зеленчуци в тях (като се има предвид, че те обикновено са изработени от соеви зърна, които са бобови растения) Кървавите кучета в Ню Йорк решават този проблем със своя Veggie Special, куче тофу, покрито с нарязан лук, домати, краставица и jalapeños, Дори ако предпочитате вашите горещи кучета с месо в тях, това все още е вкусно (и питателна) topping комбо.

Тропически куче

Нощта на Франк, разположена в Plainfield, Илинойс, има повече от 20 вида хот-дог в менюто (без да се брои ежедневната специалност!) Един от любимите ни: The Jamaican Me Hungry, който идва с сладкиш сос, манго habanero салса и скара лук. Чувствайте се свободни да добавите допълнително прясно манго, ако искате да увеличите приема на витамин А.

Общоамериканско куче

Има много места за купуване на горещи кучета в НюЦентралният парк в Йорк Сити, но повечето от тях няма да бъдат гурме - освен ако не отидете на Обществена тарифа. Концесионната стойка, която обслужва зрителите в Шекспир в парка, е известна с кучето си за пикник. Направете риф на чиния у дома с смачкани картофени чипове (печени, ако харесвате), нарязани гарнитури и горчица.

Пикантно куче

Ако не живеете в Далас, Тексас, може да не сте в състояние да опитате домашно приготвените кучета от кученца "Лъки патица", но можете да се вдъхновите от това, което те хвърлят върху него: спанак, queso fresco и сос Sriracha. Yum!

Корито куче

Първа стъпка: Направете пикантна успокояваща царевица, като смесвате заедно сладка царевица, краставици и юапено пиперки, Стъпка втора: Натрупайте го на горещо куче и добавете целина сол, а ла Охайоа готварско куче от двореца "Джош Хеър" в Кълъмбъс, щата Охайо.

Гръцкото куче

Дали това е като след средиземноморската диета, ако заредите вашето горещо куче краставица, домат, лук, фета, маслини, риган и сос tzatziki, и всичко това да е с пеперонсини? Това е това, което Hot Dogs on Main в Дънидин, Флорида прави с гръцкото си кученце - и това е напълно вкусно.

Обръщам внимание на: