/ / 5 Високопротеинови сладоледи, които са като парти в устата ви

5 Сладоледи с високо съдържание на протеини, които са като парти в устата ви

високотехнологичен сладолед

Форте Желато

протеин: 15 грама на порция
Знаем, че първият сладолед в нашия списък не е такъввсъщност сладолед изобщо. Но гелът е много по-добър от сладолед, нали? Освен това, Forte Gelato се произвежда с органични, справедливи търговски съставки (като жълтъци без кълнове за допълнителна кремове) и млечен протеин за допълнителен силен натиск.
Купете го в аромати като: шоколад, ванилия, джинджифил и еспресо

високотехнологичен сладолед

IceNLean

протеин: 10 до 20 грама на порция
Ако изберете IceNLean в изграждането на мускулитеверсия, вие ядете огромни 20 грама протеини, благодарение на протеиновата суроватка, извлечена от трева. Това е толкова, колкото бихте получили в половин чаша пилешка гърда. Единственият недостатък? Трябва да сте любител на шоколада, тъй като това е единственият вкус, който IceNLean има.
Купете го в аромати като: шоколад или лек шоколад

високотехнологичен сладолед

процъфтявам

протеин: 9 грама на порция
Хората зад Процъфтявам казват, че може да се наслаждавате на негохранителна добавка или дори за подобряване на тренировката. Това е така, защото този пинта не просто има допълнителни протеини, а също така опакова 24 различни витамини и минерали и четири пробиотични култури.
Купете го в аромати като: осолен карамел, овкусена пекан, шоколад, ванилия и ягода

високотехнологичен сладолед

просветен

протеин: 7 грама на порция
ENLIGHTENED нарича себе си "добър за теб лед"И ние ще трябва да се съгласим. Докато няма сладолед е по-добре за вас, отколкото, да речем, сурови зеленчуци, ENLIGHTENED определено има крак по хранителни на Бен и Джери на света, в допълнение към протеин тласък, ти Ще получите също 20 процента от дневната си фибри в една порция и само 5 грама захар.
Купете го в аромати като: замразен горещ шоколад, шоколадов чип фъстъчено масло, карамел от морска сол и шоколадов чип от мента

високотехнологичен сладолед

Halo Top

протеин: 6 грама на порция
Истина: Halo Top има само малко повече протеини, отколкото типичния сладолед (Haagen-Dazs има около 5 грама на порция), но ние все още мислим, че заслужава място в този списък. Защо? В допълнение към този допълнителен грам протеин, цяла халба от Halo Top добавя само 240 калории и 16 грама захар. Сравнете това с повече от 1000 калории и 76 грама захар, които ще получите в халба-Dazs пинта. Ще го наречем доста добър суап.
Купете го в аромати като: шоколадов мока чип, торта за рожден ден, лимонена торта и обичайния шоколад, ванилия и ягода

Обръщам внимание на: