/ Как да: приятни летни прически

Как да: приятни летни прически

Мода Плайта
"Сладките турбини са стилен начин да запазите косата на лицето си." - Джефри Пол, козметик за знаменитости.

Стъпка по стъпка
Спрей спрей за текстуриране върху чиста, суха коса за текстура и задръжте (опитайте Алтернатива на лятна коса Rx океански вълни текстуриращ спрей, $ 20, beauty.com).

Издърпайте косата от едната страна на шията и го плетивонад рамото си, докато сте на един сантиметър от краищата, а след това обезопасете с еластична лента. (За коса, която е рамо на дължина или по-къса, вместо това вдигнете косата в странична опашка).

Издърпайте обвивката на турбан в главата и около врата си; натиснете го така, че да лежи по линията на косата (показана: Л.Ериксън САЩ слайд интерлок турбан, $ 38, franceluxe.com). Внимателно дръпнете всяка страна на плитката, за да я разхлабите; колкото повече ще бъде поправен, толкова по-хладен ще изглежда. Това лято е всичко за природните прически.Deep Sweep
"Изтънчената барета добавя докосване на глем към разкъсана коса." - Джефри Пол

Стъпка по стъпка
Почистете спрей за текстуриране върху чиста, суха коса, за да й придадете разхвърлян вид и матова текстура (опитайте Oribe Грижа за косата Суха текстилна спрей, $ 39, oribe.com).

Леко дразни косата от едната страна на главата. Това ще даде на косата ви по-добро сцепление и ще помогне да остане барета.

Създайте странична част (използвайки най-високата точка на една вежда като водач) и преместете предната част на косата си по челото си към страната, която сте заразени.

Съберете косата и я закопайте в барета на нивото на очите (показани: Евита Перони "Верни" Клип, $ 19, hairboutique.com). Завършете със спрей за коса (опитайте V05 Перфектен задържащ стилизиращ спрей за коса, $ 2, в дрогерии).Вятърни вълни
"Течащите вълни са секси без усилие, а обратът прави погледа по-игриво." -Миок, фризьор в Ню Йорк

Стъпка по стъпка
Работи топка за голф
</ Article>
Обръщам внимание на:
2016-2017 sabrin97.org - Авторските права върху текста, снимките и видео материалите, публикувани на този сайт принадлежат на техните законни собственици.